Wil je ook een bedrijfsfilm? Klik dan hieronder naar voorbeelden

Ons Werk

Zoek je een sterke bedrijfsfilm, promotiefilm, procesbeschrijving of een effectieve animatie om jouw boodschap over te brengen?
Laat je inspireren met deze greep uit ons werk.
We kunnen en willen niet alles laten zien omdat onze opdrachtgevers dat zo met ons afgestemd hebben.

Royal Eijkelkamp

Industrial Marketing Company

TPA online – Vaillant Group

Bark Packaging

Solcon

Waste Treatment Technologies

Alfa Commercial Finance

Aarding Thermal Acoustics

Kennislink


Quarto

Anticiperen op situaties

Ervaring met Cinemeta is ons heel goed bevallen en wij denken al na over een volgend project.
Ze reageren snel op vragen, professionele aanpak, anticiperen op situaties, prettige sfeer om mee te werken, kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de klant
Cijfer 9

Sjaak Salacroup

Manager Sales, Compressor Products International GmbH

Denken mee

We werken graag met Cinemeta, ook als we een deel van een productie willen uitbesteden. Ze reageren snel, stellen zich flexibel op, als er problemen moeten worden opgelost worden we niet voor voldongen feiten gesteld, ze denken mee en leveren een uitstekend eindresultaat. Kortom, een goede samenwerking.

Alexander Brouwers

Owner / Producer / Director, Hardzout

Dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Owner / Director, Q-International

Geweldig knap!

Ik heb de  samenwerking met CineMeta als zeer prettig en professioneel ervaren. De animatie die voor ons is gemaakt vertelt in 50 seconden hoe onze nieuwe adviestool werkt, geweldig knap! A.d.h.v. vele voorbeelden en mogelijkheden die Joris ons liet zien schetsten we in een inspirerende sessie een duidelijke storyboard en had ik al snel volledig vertrouwen op een goede afloop!

Peter Koelewijn

Marketing Communication Advisor, Vaillant Group Netherlands

We gaan zorgvuldig om met je e-mail adres en maken er geen misbruik van.