Wil je ook een bedrijfsfilm? Klik dan hieronder op voorbeelden en uitleg

Neem contact met mij op

Ons Werk

Zoek je een sterke bedrijfsfilm, promotiefilm, procesbeschrijving of een effectieve animatie om jouw boodschap over te brengen?
Laat je inspireren met deze greep uit ons werk.
Ook voor onderdelen van een film kun je gebruik maken van onze expertise.
We kunnen en willen niet alles laten zien omdat onze opdrachtgevers dat zo met ons afgestemd hebben.

Primoteq. Cinemeta

Primoteq

Het blijkt een uitdaging om in de wereld van de CNC machines aandacht te krijgen voor retrofit diensten. Primoteq heeft een lange geschiedenis en dus zeer waardevolle kennis op dit gebied
Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Eijkelkamp. Cinemeta

Royal Eijkelkamp

Royal Eijkelkamps oplossingen werden tot voor kort vooral gepromoot door middel van de technische specificaties van de apperatuur die de basis van deze oplossingen vormen.
Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Martens. Cinemeta

Martens Kunststoffen

De veranderingen in het klimaat worden ook in Nederland gevoeld; er komen namelijk steeds vaker piekbuien voor waarbij tuinen en straten grotere hoeveelheden hemelwater in korte tijd moeten verwerken. Martens Kunststoffen biedt vele verschillende oplossingen
Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

IMC-website. Cinemeta

IMC

Industrial Marketing Company wilde vroeg zich af hoe een opvallende online aanwezigheid eruit zou kunnen zien. Aangegeven werd dat de unieke bedrijfsfilosofie het best overgebracht kon worden door juist een klassiek lineair verhaal te vertellen.
Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

WTT. Cinemeta

WTT

Het was hoog tijd dat WTT eens kon laten zien waar het toe in staat was. Er was veel te vertellen; de filosofie, de techniek, de service en de opgeleverde projecten.

Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Solcon. Cinemeta

Solcon

Solcon wilde als ISP met een zeer betrouwbare reputatie haar dienstenpakket beter onder de aandacht brengen bij de retailers van Nederland.

Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Vailant - TPA online. Cinemeta

Vaillant Group / TPA online

De Vaillant Group richt zich met HR met ketels, warmtepompen en complete installaties. Ze hebben vooral behoefte aan technische ondersteuning bij het ontwerpen en uitvoeren van installaties. Cinemeta Creative kreeg de uitdaging hier een korte verhelderende, maar vooral wervende video voor te ontwikkelen.
Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Bark. Cinemeta

Bark Packaging

Bij Bark Packaging was de sterke behoefte om als logistiek bedrijf, gespecialiseerd in verpakkingen, nu eens niet zich te presenteren door de locaties en vervoermiddelen te laten zien maar door een zeer goed uitgewerkte Bark-totaal-concept.

Bekijk de film en lees over de uitdaging en onze oplossing >>

Alfa Commercial Finance

Aarding Thermal Acoustics

Kennislink

Quatro

Anticiperen op situaties

Ervaring met Cinemeta is ons heel goed bevallen en wij denken al na over een volgend project.
Ze reageren snel op vragen, professionele aanpak, anticiperen op situaties, prettige sfeer om mee te werken, kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de klant
Cijfer 9

Sjaak Salacroup

Manager Sales, Compressor Products International GmbH

Denken mee

We werken graag met Cinemeta, ook als we een deel van een productie willen uitbesteden. Ze reageren snel, stellen zich flexibel op, als er problemen moeten worden opgelost worden we niet voor voldongen feiten gesteld, ze denken mee en leveren een uitstekend eindresultaat. Kortom, een goede samenwerking.

Alexander Brouwers

Owner / Producer / Director, Hardzout

Dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Owner / Director, Q-International

Geweldig knap!

Ik heb de  samenwerking met CineMeta als zeer prettig en professioneel ervaren. De animatie die voor ons is gemaakt vertelt in 50 seconden hoe onze nieuwe adviestool werkt, geweldig knap! A.d.h.v. vele voorbeelden en mogelijkheden die Joris ons liet zien schetsten we in een inspirerende sessie een duidelijke storyboard en had ik al snel volledig vertrouwen op een goede afloop!

Peter Koelewijn

Marketing Communication Advisor, Vaillant Group Netherlands

Ook op zoek naar een bedrijfsvideo?

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op +31 (0)20 3300330

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Ik wil: