IMC

IMC

Online film

 

De uitdaging

Industrial Marketing Company wilde vroeg zich af hoe een opvallende online aanwezigheid eruit zou kunnen zien. Aangegeven werd dat de unieke bedrijfsfilosofie het best overgebracht kon worden door juist een klassiek lineair verhaal te vertellen. In samenwerking met de webontwikkelaar werd de uitdaging opgepakt om iets bijzonders en opvallends te maken.

 

Het antwoord samen met IMC opgezet

Marketing is in basis een abstract begrip. We hebben dit tastbaar gemaakt door de rode lijn in de tekst letterlijk uit te beelden: ‘Out of the box’. Een industrieel ogende kubus laat verschillende kanten van zichzelf zien, tot de voice over tekst bij het onderdeel aankomt waar de diensten van IMC aan bod komen; dan transformeert de kubus in vele wonderlijke gedaantes en blijft er van de oorspronkelijke ‘box’ niets over. Terwijl IMC de tekst steeds verder verfijnde, werkte Cinemeta Creative aan steeds preciezere animaties. Zo groeiden we gezamenlijk naar het opvallende eindresultaat.

Als het erop aan komt mee te denken met wat de klant wil, kan ik absoluut op Cinemeta Creative bouwen. Ons verhaal hadden we in grote lijnen staan, maar de ideeën en het vakmanschap van Cinemeta Creative bouwden dit uit tot een krachtige online film. Elke keer als we een stap verder in het proces waren, kreeg ik weer nieuwe inspiratie door wat ik zag en hoorde. Zo zou elke samenwerking moeten verlopen!

Peter Pelgrum

Oprichter/eigenaar IMC, IMC (Industrial Marketing Company)

Ook op zoek naar een bedrijfsvideo?

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op
+31 (0)20 3300330

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Ik wil: