Primoteq

Primoteq

Retrofit: Nieuwe Tijd

 

De uitdaging

Primoteq wil retrofits voor CNC bewerkingsmachines op een aansprekende manier onder de aandacht brengen. Het bedrijf heeft waardevolle kennis op dit gebied en wil potentiële klanten in de doelgroep beter bereiken. Hoe is het concept van modernisering  van een degelijke, maar achterhaalde machine te verbeelden? En hoe kunnen we daarnaast een basis creëren om toekomstige verhalen van Primoteq mee te vertellen?

 

Het antwoord samen met Primoteq opgezet

Door een ‘hero-machine’ te ontwikkelen, een machine die onmiddellijk herkenbaar is als CNC bewerkingsmachine, en die tot hoofdrolspeler te bombarderen, hebben we een ijkpunt in de campagne gemaakt. Met deze machine kan niet alleen het retrofit verhaal, maar ook bijvoorbeeld het verhaal over veiligheidsinspecties verteld worden. Door een opvallende animatiestijl en stevige montage en muziek, laat deze video zien dat Primoteq Retrofit een volwaardig alternatief is voor vervanging van verouderde machines.

We zijn bijzonder tevreden met het resultaat dat Cinemeta Creative heeft geleverd. Ze kwamen snel tot de essentie van onze vraag en hebben ons positief verrast met de inhoudelijke uitwerking. Het proces verliep soepel en bij elke tussentijdse update die wij te zien kregen werden onze verwachtingen overtroffen. Dit smaakt naar meer! Joost Rings

Directuer, Primoteq

Ook op zoek naar een bedrijfsvideo?

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op
+31 (0)20 3300330

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Ik wil: