Solcon

Solcon

Retail

 

De uitdaging

Solcon wilde als ISP met een zeer betrouwbare reputatie haar dienstenpakket beter onder de aandacht brengen bij de retailers van Nederland. Door een reeks retailers en retailketens rechtstreeks te benaderen zou contact gelegd worden en moest de boodschap kort en helder overgebracht worden.

 

Het antwoord samen met Solcon opgezet

De boodschap bleek goed op te splitsen in verschillende onderdelen. Zo kon met een serie van korte video’s (Wie is Solcon – Wat biedt Solcon – Ervaringsdeskundige aan het woord – Privacy en veiligheid) alles verteld worden zonder langdradig te worden. Ook kon de ontvanger van de boodschap zo zelf besluiten wat en in welke volgorde te bekijken. Hierboven het deel waarin verteld wordt wat Solcon de retailer kan bieden.

Wie is Solcon

Een snel veranderende wereld
Internet heeft onze wereld in rap tempo en op een revolutionaire manier veranderd. Het biedt ons een ongekende hoeveelheid mogelijkheden, maar het roept de laatste tijd vooral ook steeds vaker vragen op. Vragen die vooral gaan over onderwerpen als privacy en veiligheid.

Een provider met een ander geluid
Ver voordat deze vragen zich ontwikkelden tot echte thema’s, werd er op een zolderkamer in Dronten al op een vooruitstrevende manier nagedacht over mogelijke antwoorden. In een wildwest landschap van internetcowboys zetten wij in 1996 onze eerste stappen als een provider met een ander geluid. Niet om daar mee op te vallen, maar omdat we oprecht geloofden (en nog steeds geloven) in een betere wereld en vooral in de rol die wij daarin konden vervullen.

https://www.solcon.nl

Ook op zoek naar een bedrijfsvideo?

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op
+31 (0)20 3300330

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Ik wil: