Vailant Group – TPA online

Vailant Group – TPA online

Online film

 

De uitdaging

De Vaillant Group richt zich met HR met ketels, warmtepompen en complete installaties van het merk AWB op professionals. Los van hoge kwaliteit apparatuur hebben deze architecten, projectontwikkelaars en installatiebureaus vooral behoefte aan technische ondersteuning bij het ontwerpen en uitvoeren van installaties. Hiervoor heeft de Vaillant Group TPA online ontwikkeld; een platform waarmee het niet meer nodig is om adviseurs de weg op te sturen, maar via internet volwaardig persoonlijk advies te geven. Cinemeta Creative kreeg de uitdaging hier een korte verhelderende, maar vooral wervende video voor te ontwikkelen.

 

Het antwoord samen met Vailant Group opgezet

Door een animatie stijl te ontwikkelen die fris en helder is, met vereenvoudigde vormentaal, lukte het om de aandacht op het product te leggen. De visuele stijl is ondanks de eenvoud toch volwassen. Zo kon in een korte productietijd toch een volwaardige video geproduceerd worden.

Geweldig knap!

Ik heb de  samenwerking met CineMeta als zeer prettig en professioneel ervaren. De animatie die voor ons is gemaakt vertelt in 50 seconden hoe onze nieuwe adviestool werkt, geweldig knap! A.d.h.v. vele voorbeelden en mogelijkheden die Joris ons liet zien schetsten we in een inspirerende sessie een duidelijke storyboard en had ik al snel volledig vertrouwen op een goede afloop! Peter Koelewijn

Marketing Communication Advisor, Vaillant Group Netherlands

Ook op zoek naar een bedrijfsvideo?

We helpen je graag verder

Je kunt ons bellen op
+31 (0)20 3300330

Je kunt ons een bericht sturen door hiernaast je gegevens in te vullen →

Ik wil: