testimonial-header Cinemeta

Over ons

CineMeta is een full service bedrijf voor de productie van bedrijfsfilms. We staan bekend om onze flexibiliteit, accuratesse, snelheid creativiteit en kwaliteit. Wij gaan uit van jou als klant.

Naast bedrijfsfilms is CineMeta bekend van de audio – en beeldnabewerking. Van montage tot oplevering zijn wij ingericht voor: speelfilms, tv-series, documentaires, art-films, animatiefilms, commercials, trailers, promo’s, leaders en videoclips.

CineMeta heeft een zeer goede reputatie op het gebied van haar akoestiek en afluistering in het grote theater en de studio’s. Vele makers van nationale en internationale speelfilms zijn in de afgelopen decennia over de vloer geweest om gebruik te maken van de unieke faciliteiten die de verschillende studio’s van CineMeta met zich mee brengen.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Om je een idee te geven hoe we onze expertise voor jouw bedrijfsfilm gebruiken,
vind je hieronder 2 filmpjes.

 

Geluiden maken in de Foley studio

 

Cinemeta Amsterdam promofilm. Gemaakt voor een internationale filmbeurs.

Kernbegrippen die we overal toepassen

Creativiteit

Audio visueel, maar ook om tot de kern van jouw boodschap te komen

Deskundigheid

Omdat wij ook de nabewerking doen voor documentaires, speelfilms en opdrachtfilms, hebben wij veel deskundigheid van alles wat met audio en video te maken heeft.

Menselijke benadering

Wat de vraag ook is, we maken elke klus persoonlijk. Want alleen door een goede samenwerking kunnen wij de beste boodschap neerzetten.

Hoge kwaliteit

Door onze expertise en deskundigheid op alle vlakken die bij bedrijfsfilms, maar ook bij andere producties komt kijken, leveren wij hoge kwaliteit. Wij leven van de kwaliteit die we leveren en dat doen we al 10 jaar.

Ervaring

Zowel met bedrijfsfilms als de nabewerking van grote producties hebben we 10 jaar ervaring. Klanten maken daar graag gebruik van.

Alles onder één dak

Expertise op het gebied van communicatie, video, audio, animatie, voice-over, camera mensen, studio’s, etc. Kom langs om het te bekijken.

Redelijke prijs

Omdat we alles onder één dak hebben, door efficiënt te werken en samen met jou te bepalen welke onderdelen worden gebruikt kunnen we hoge kwaliteit voor een redelijke prijs leveren.

Transparant proces

Onze aanpak is om samen met jou tot de beste boodschap te komen voor jouw doelgroep. Die wordt weergegeven op de meest effectieve wijze. We doen dit stapsgewijs waarbij je betrokken bent bij het hele proces.