Klanten van Cinemeta

Het voordeel van ons vak en de kennis die we in huis hebben is dat we voor allerlei verschillende opdrachtgevers video’s kunnen maken.
Wij helpen onze opdrachtgevers hun verhaal te vertellen.
Welke klanten je al voor gingen zie je hieronder.

We vinden het belangrijk dat we jouw situatie, propositie en organisatie goed kennen. Alleen dan kunnen we de juiste film en kwaliteit te leveren.

Bedrijfsfilm Cinemeta kennislink

Wat zeggen onze klanten?

Anticiperen op situaties

Ervaring met Cinemeta is ons heel goed bevallen en wij denken al na over een volgend project.
Ze reageren snel op vragen, professionele aanpak, anticiperen op situaties, prettige sfeer om mee te werken, kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de klant
Cijfer 9

Sjaak Salacroup

Manager Sales, Compressor Products International GmbH

Denken mee

We werken graag met Cinemeta, ook als we een deel van een productie willen uitbesteden. Ze reageren snel, stellen zich flexibel op, als er problemen moeten worden opgelost worden we niet voor voldongen feiten gesteld, ze denken mee en leveren een uitstekend eindresultaat. Kortom, een goede samenwerking.

Alexander Brouwers

Owner / Producer / Director, Hardzout

Vakbekwaamheid

Met de Black Jaguar Foundation (BJF) heb ik CineMeta in de afgelopen jaren leren waarderen door hun vakbekwaamheid en flexibiliteit.Het team van CineMeta staat altijd voor je klaar en levert perfecte kwaliteit voor de beeld en geluidscorrecties van de video testimonials van onze sponsor-partners en trailers.

Een groot voordeel bij CineMeta is dat je alle postproductie onder één dak hebt dat bespaart tijd én budget!CineMeta is geen bedrijf van negen tot zes, maar maken het werk af tot het klaar is.Met alle digitale bewerkingen achteraf is het erg prettig dat je na een lange dag werken, nog steeds materiaal kunt downloaden vanaf het FTP gast account. De mensen van CineMeta werken met je mee, ook na zessen!
Voor mij staat Cinemeta voor professionaliteit en actie!
Ben Valks

Eigenaar, Black Jaguar Foundation

Schitterende colourgrading en brandschone audio-post

De eisen van de markt en de wensen van de opdrachtgever veranderen met de snelheid van het licht.
Ook de beschikbare technologie en processen ontwikkelen zich onophoudelijk.
Maar wat niet verandert is de norm: een topkwaliteit eindresultaat.
Het is dus best knap als je, zoals Cinemeta, altijd helemaal up to date bent en elke keer opnieuw schitterende colourgrading en brandschone audio-post verzorgt. Mensen met know-how en focus op een foutloos eindproduct.
Ik denk dat ik weet wat ik zeg, ik heb als regisseur meer dan twintig jaar ervaring in het maken van high-end corporate films voor de meest veeleisende opdrachtgevers bij de Rijksoverheid en diverse multinationals.

Job van Dijk

Producent, Media Vita

Dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms

Als Q-International hebben wij de afgelopen jaren Cinemeta leren kennen als dé specialist voor de productie van bedrijfsfilms met een vernieuwende inslag. Reeds vanaf de eerste besprekingen proef je de praktijkervaring waarmee een project wordt benaderd. Dit zie je gelijk ook weer terug in het script, waarin zowel de financiële als praktische haalbaarheid direct tot uiting komt. Bij de uitvoering wordt je volledig ontzorgd en volgt er een begrijpbaar proces waarin een film vanuit een helder opgesteld storyboard stap voor stap wordt opgebouwd. Zeer mooi om te zien is hoe de 3D-animatie-afdeling het telkens weer voor elkaar krijgt om in elke film bijzondere 3D-elementen toe te voegen die een ‘wauw-effect’ creëren. Dat geldt zeker ook voor de regelmatig zelf gecomponeerde muziek en bedachte geluidseffecten.
Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die absoluut billijk en acceptabel zijn. Oók bij meerwerk. Vanuit Q-International bestaat dan ook absoluut de intentie om de prettige samenwerking met Cinemeta nog vele jaren te continueren.

Peter Pelgrum

Owner / Director, Q-International

Geweldig knap!

Ik heb de  samenwerking met CineMeta als zeer prettig en professioneel ervaren. De animatie die voor ons is gemaakt vertelt in 50 seconden hoe onze nieuwe adviestool werkt, geweldig knap! A.d.h.v. vele voorbeelden en mogelijkheden die Joris ons liet zien schetsten we in een inspirerende sessie een duidelijke storyboard en had ik al snel volledig vertrouwen op een goede afloop!

Peter Koelewijn

Marketing Communication Advisor, Vaillant Group Netherlands

Gerust gevoel

Ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie fijne medewerking en geduld.
We zijn blij dat jullie en natuurlijk ook Ruud en Wim, ons een gerust gevoel hebben gegeven.
Jullie fijne en positieve houding als ook jullie technische kennis waardeer ik enorm.
Nogmaals dank.

Reguillo Wijngaarde

Mede eigenaar, Da Bounce